Grasp har valgt Cipher som samarbeidspartner!

I dag var vi samlet i Grasp sine lokaler for workshop, der vi så på hvilke krav helsevesenet har til vår behandling av pasientrapporterte data. Grasp ser for seg et langsiktig samarbeid med denne gjengen, og vi har helt klart valgt riktig leverandør - her oser det av kvalitet - Espen Bibow Olsen, Thomas Abelsen og Celie Løvslett.

Vi ba Celie om noen ord som kan beskrive vårt samarbeid og hva Cipher kan levere:

«Vi i Cipher er sprekkeferdig av stolthet over å få lov til å være med Grasp på deres eventyrlige reise! Fremover skal vi blant annet hjelpe til med å definere hvordan Grasp sikrer helsedata i skyen på en måte som påser at alle regulatoriske krav er møtt (og vel så det), men som også ivaretar menneskene som skal bruke Grasp og deres opplevelse av dette unike produktet!

Vi gleder oss til å brette opp ermene og begynne arbeidet med å få på plass en innovativ, fremoverlent og ikke minst dønn sikker løsning slik at klinikere og pasienter kan dra nytte av all den fantastiske funksjonaliteten som ligger i denne lille dingsen med det enorme mulighetsrommet!»

«Cipher er et litt annerledes teknologiselskap! Vi har gjort noe så utradisjonelt som å samle driftstjenester, teknologirådgivning og management consulting under ett og samme tak, noe som fører til magiske ting! Vi har nå muligheten (og kompetansen) til å rådgi kundene våre på alle aspekter av deres teknologiske behov, det være seg drift, support, sikkerhet, cloud-architecture eller strategiske og forretningsmessige veivalg – for å nevne noe. Også skal det være veldig gøy å jobbe med oss😉»,