Tjenester

Tjenestene våre

Det er mange der ute som leverer de samme produktene. Gjør et raskt Google søk og du vil se at du kan kjøpe prosjektledelse, drift og rådgivning rundt cloud fra mange flinke leverandører, inkludert oss.
I Cipher ønsker vi ikke å fokusere på produkter, men tjenester. I det legger vi at vi skal gi deg som kunde noe mer enn en prosjektleder som gjør en jobb, eller et rådgivningsoppdrag rundt hvilke MS lisenser du faktisk trenger. Velger du oss, skal vi stå sidelengs og i vinkel for at du som kunde skal føle deg ivaretatt! Ikke bare under oppdraget, men også etterpå - vi er nemlig #initforthelongrun!

Strategi & Forretningsutvikling

Need some extra superpower?

Selv helter trenger av og til litt hjelp.  Trenger du bistand til å løfte blikket eller noen å sparre med? Trenger strategien en liten oppdatering, eller kanskje du rett og slett trenger en strategi? Våre erfarne rådgivere har vært ute en vinternatt før og kommer med dønn ærlige, men forståelige råd.  Vi er der for deg - tidlig og sent!

Prosjektledelse / Agile

To do, doing, done!

Noen ganger trenger vi bare å få ting gjort.  Har du behov for en erfaren prosjektleder eller tre?  

Senk skuldrene - vi er her!

Arkitektur, Sikkerhet, Azure  

Allready on cloud 9?

Nye tjenester og muligheter i Cloud tilgjengeliggjøres stadig raskere, noe som stiller nye krav til både arkitektur og sikkerhet - eksempelvis Zero Trust Architecture.

Vi gir deg råd og gjennomfører prosjekter for å ivareta dine nye arkitektur- og sikkerhetskrav.

Drift og support

På jakt etter en driftsleverandør der "everybody knows your name"? Vi håndterer drift og support for deg og dine fantastiske ansatte!

Eller er du kanskje usikker på om systemporteføljen din er optimal, eller om du betaler for mye i lisenser?  Vi hjelper deg med å ta en strukturert og objektiv vurdering av din nåværende situasjon

Sky eller ikke sky?

Heading for the sky?

Lurer du på om skyen er veien å gå og hvilken betydning og ikke minst muligheter det gir både teknisk, økonomisk og forretningsmessig - we've got your back!

Bli med

Vi skal vokse

Er du nyutdannet og sulten på erfaring eller ønsker nye utfordringer? Vi søker unge og eldre digitale talenter. Nøkkelord for egenskaper og interesser kan være #mennesker, #prosess, #strategi, #cloud, #kubernetes, #Azure, #endring, #arkitektur mm. Tenker du at dette passer for deg så send oss en e-post med kortfattet informasjon og CV.

Vi vil at mennesker som jobber hos Cipher ønsker å tilhøre noe større enn seg selv. At man ønsker å gjøre arbeid som gjør en forskjell. Cipher-ansatte er ydmyke, kreative, innovative, samarbeidsvillige, smidige, kundesentriske, blendende smarte og morsomme å være sammen med.  

Send oss din CV