Om

Our reason to be

Cipher er en gjeng med svært ulike mennesker - heldigvis! Noen av oss har lang fartstid og mye erfaring, mens andre er helt ferske i arbeidslivet.   Noen har hodet nede i duppeditter og kabler, noen har hodet i skyen (teknisk sådan) og andre igjen er mest opptatt av forretningssiden, strategi og prosesser. Det vi har til felles, er at vi alle har et ekte engasjement rundt mennesker og teknologi og alle de fantastiske mulighetene som oppstår i dette spennende grensesnittet!

Vi er en pragmatisk gjeng som prøver å gjøre ting så enkelt og ukomplisert som mulig.  Vi vet at teknologi kan være komplisert, derfor ser vi ingen grunn til å gjøre det vanskeligere enn det trenger å være.  Vi er ærlige, sier det som det er og prøver å finne den beste og mest hensiktsmessige løsningen - enten det er for deg som kunde, eller for våre ansatte.  I Cipher er vi kompromissløse når det gjelder vår faglige kompetanse og vår integritet som uavhengig rådgiver som vil det absolutt beste for deg som kunde og for våre kollegaer!

Nelson Mandela sa at "et godt hode og et godt hjerte er alltid en formidabel kombinasjon", vi i Cipher kunne ikke vært mer enige!

Våre partnere

No items found.

Våre ansatte

Anders Bjånesøy

Senior IT-konsulent

En blidere kar skal du lete lenge etter! Humørsprederen Anders er senior IT-konsulent i Cipher og har over 11 års erfaring innen IT bransjen, og har vært borti det aller meste i både lokale og skybaserte miljøer. Han har lang erfaring med Microsoft 365-plattformen, har en lidenskap for automatisering, og har jobbet som både key account manager og prosjektleder mesteparten av karrieren. Denne hyggelige karen danser seg gjennom uken, og er du heldig får du kanskje et lynkurs eller to i å swinge deg på parketten (Boogie Woogie).

Kristi Skår

Konsulent

Denne gladjenta fra Hardanger møter deg med et smil om munnen. Med den idylliske dialekten og sitt hyggelig og omgjengelig vesen, er hun også en beintøff og treffsikker dame - bokstavelig talt - som du finner som oftest på skytebanen. Kristi har en master i Innovasjon og ledelse fra Høgskulen på Vestlandet og er opptatt av innovasjon, strategi, digitalisering og bærekraft.

Sayna jobber blant annet med business intelligence, analyse og automatisering, samt power plattform. Denne blide damen er helt rå i programmering, og er spesielt opptatt av å utvikle smidige løsninger i Python og Java. Hun setter seg raskt inn i problemstillinger og finner alltid en måte å effektivisere IT-relaterte problemer. Trenger du hjelp med API-integrasjoner eller lurer på om noe kan automatiseres? Snakk med Sayna, hun fikser! Og før du vet ordet av det, roper hun "ferdig".

Thorbjørn Henriksen

Senior IT-konsulent

Thorbjørn har over 11 års erfaring innen IT og har sin kjernekompetanse innen digitalisering, sikkerhet og infrastruktur. Han bekler flere ulike roller og har blant annet jobbet som teknolog, faglig leder og prosessansvarlig. Denne hyggelige og dedikerte karen elsker å dypdykke ned i ting, og har omfattende sikkerhets- og personvernkunnskaper med sertifiseringer som CISSP, CCSP, CISM og ISO27001. Lurer du på hvordan din bedrift kan bedre sikkerheten, eller at du lever etter sitatet "Don't learn safety by accident" - så er Thorbjørn your guy!

Tord Hansen

Seniorkonsulent

Martinius Tingstadengen

IT-konsulent

Martinius er IT konsulent i Cipher og har erfaring med blant annet Windows og macOS, AD, håndtering av AV-utstyr og kundestøtte. Han er svært opptatt av å finne gode løsninger, og han gjør alt han kan for at våre kjære kunder skal få den beste kundeopplevelsen. Denne artige karen har alltid en gøyal kommentar på lur, og gir deg gjerne et tips eller to dersom du er av den ølinteresserte typen - med anbefaling om Lom ølbryggeri (Lomb) vel å merke.

Truls C. Waage

Seniorkonsulent

Denne kjernekaren er seniorkonsulent i Cipher og leder vårt Power Platform forretningsområde. Her balanserer han kundens innsikts- og forretningsbehov med teknisk kompetanse, alltid på brukernes premisser. Truls har mange års erfaring innen virksomhetsstyring og business intelligence, og elsker å utfordre kundene våre med å forbedre prosesser og gjøre gull ut av data slik at de kan oppnå best mulig resultater. Han er over snittet opptatt av analyse, og i Cipher har han allerede fått sin egen trebokstavforkortelse: "STL - Slipp Truls Løs". Denne karen har alltid en artig kommentar på lur, og du finner han som oftest på squashbanen eller i alpinbakken på Geilo.

Dante Strømsnes Romero

IT-konsulent

Dante har over fem års erfaring i serviceyrket og har jobbet mesteparten av tiden med IT-drift og sikkerhet, både med on-prem og cloud løsninger. Han er veldig opptatt av å levere god og profesjonell service til alle kunder slik at de føler seg trygg og ivaretatt, og tar stolthet i arbeidet sitt. Han kan også plassere nesten alle land og hovedsteder på et kart. #IT #Security #Cloud #Azure #Intune #Service #Engasjert

Erlend er gutten med det store hjertet som du garantert blir glad i! Han har bakgrunn som tidligere yrkesdykker og det er kanskje derfor han elsker å "dykke ned i nye problemstillinger". Men spøk til side, Erlend er ekstremt dyktig og grundig - han setter sin ære i å levere #aboveandbeyond og med Erlend på laget er du i verdens beste hender! Bortsett fra dykking, så kan det nevnes at han er utdannet automasjonsingeniør med en MBA i strategi samt mange års erfaring både fra industri og rådgivningsbransjen. Han er en sann teknologirådgivningspotet, og på godt og vondt har han en mening om det meste!

Espen Bibow Olsen

Seniorkonsulent

Espen har over 10 års erfaring ifra IT-bransjen og har jobbet med alt fra tradisjonell serverdrift i datasentre og fungert som teknisk kundeansvarlig, til mer moderne løsninger i Microsoft 365 og Microsoft Azure. Han er en pragmatisk fyr som er opptatt av å levere smidige og kostnadseffektive løsninger til deg som kunde - selvsagt med sikkerheten i førersetet. Espen er rolig og tålmodig - alltid med et smil og en god historie på lur.

Alle skulle hatt en Kjell på arbeidsplassen, for en mer sosial, hyggelig, nysgjerrig og trivelig kar skal du lete lenge etter! Han startet faktisk sitt yrkesaktive liv som Controller, men innså (heldigvis) ganske raskt at det var teknologi som var hans kall i arbeidslivet og der har han vært siden. Først i et lite kompetansehus, senere i verdens største kompetansehus og nå i Cipher hvor alle drømmene om å få være med å skape den ultimate arbeidsplassen med de mest fornøyde kundene skal realiseres!

Lena Barmen

Teamleder Operations

Lena har en ekte lidenskap for å skape den beste tenkbare kundeopplevelsen og brenner for å gjøre kunder fornøyd! Hun har flere års erfaring fra å lede team innen kundeservice og er veldig interessert i hvordan interne prosesser kan optimeres slik at man kan gjøre det ytterste for å overgå kundenes forventninger. Du finner også gjerne Lena på et av Bergens fjell, så ofte som det går.

Sander Kåfjord Lange

Konsulent

Gladere gutt skal du lete lenge etter! Sander er 197 cm med humørspreder som ofte kan observeres på en sparkesykkel med enten en skjerm, kabel eller et tastatur under armen på vei til en av våre fantastiske kunder😍 Sander er IT konsulent i Cipher og har erfaring fra blant annet cloud og e-postmigrering, klienthåndtering og kundestøtte. Er dagen litt grå, eller har du en skikkelig blåmandag? Ta en telefon til Sander, så løser det seg!

Silje Halvorsen

IT-konsulent

Silje har nesten 10 års erfaring innen IT og support fordelt på privat og offentlig sektor. Denne sprudlende og utadvendte jenta elsker å snakke med mennesker, finne gode og enkle løsninger, og har et sterkt ønske om at det skal være hyggelig å kontakte IT-supporten. Har du noen IT-relaterte spørsmål er Silje kun et tastetrykk unna, ellers tar hun gjerne en fysisk tur ut til våre kjære kunder.

Thomas er en av partnerne i Cipher. En skikkelig kjernekar som alltid er blid, overraskende god til å snakke svensk og stort sett å finne med hodet i en eller annen sky (teknisk sådann). Thomas har nemlig tilbragt store deler av sin yrkeskarriere innenfor tradisjonelle driftsleveranser, men har de siste årene utelukkende levert store, driftskritiske prosjekter knyttet til cloud, arkitektur og sikkerhet. Hvis du trenger en dønn ærlig, tydelig og kanonflink kar, så er Thomas rette mann for jobben!

Bli med

Vi skal vokse

Er du nyutdannet og sulten på erfaring eller ønsker nye utfordringer? Vi søker unge og eldre digitale talenter. Nøkkelord for egenskaper og interesser kan være #mennesker, #prosess, #strategi, #cloud, #kubernetes, #Azure, #endring, #arkitektur mm. Tenker du at dette passer for deg så send oss en e-post med kortfattet informasjon og CV.

Vi vil at mennesker som jobber hos Cipher ønsker å tilhøre noe større enn seg selv. At man ønsker å gjøre arbeid som gjør en forskjell. Cipher-ansatte er ydmyke, kreative, innovative, samarbeidsvillige, smidige, kundesentriske, blendende smarte og morsomme å være sammen med.  

Send oss din CV